..

..

maanantai 8. syyskuuta 2014

Don't forget were u come from

heipparallaa.

Elikka unohin viimeks juoruilla etta oltiin raveissa 28.8. Ei missaan hirmu isoissa ja Liisan sanoja lainatakseni vahan niin ku Viereman paikallisraveissa.
Paitsi etta oltiin Freeholdin Racewaylla, jossa Liisa ajoi koelahdon lainahevosella, ja se oli kylla kaukana mistaan paikallisraveista. Katsomo oli melkein samaa koko luokkaa Vermon radan kanssa, rata oli kyllakin vain puoli mailia (n. 800m) Yritan lisata kuvia radasta jos vain tekniikan ymmarrys rittaa :D Eli katselin lahtoa varikon puolelta.
Lavastettu tilanne, Silvia oikeasti talutti hevosta radale
                 
Koelahdon porukka jossa Liisa ajoi

29.8 Oltiin taas Freeholdin Racewaylla talla kertaa Sonjan matkassa katsomassa hanen hevosen juoksua
Ja yleison puolella oltiin. Oli ihan kiva olla vain katsomassa ja tulipa siina samalla mieleen etten ole ollu raveissa, sitten opintomatkan, pelkastaan katsomassa. Vaihtelu virkistaa ja hauskaa oli.
Viereman katsomo vai olikohan sittenki Freeholdin


Etusuoraa ja ekakurvi

Kuskit piti ihan alytonta aanta loppukaarteesta maaliin ja vahan ohiki. 
Ei taida vaan kuulua kunnolla kannustus huutojen takaa ;)



Nyt itse otsikon kimpuun. Ela unohda mista tulet.
Taalla oon oppinu nyt jo olemaan kohteliaampi ja avoimempi ihminen. Se on normaalia taalla mutta Suomessa se olisi ennemminkin tungettelevaa. Melkein kaikki jotka ovat taalla kyselleet mita tykkaan olla taalla ovat ollet aivan hamillaan ja nauraneet mulle kun olen selittanyt miten hienoa on kun ihmiset ovat niin ystavalisia ja kohteliaita taalla. Sen jalkeen onki pitany tarkentaa etta olen Suomesta ja ihmiset pitavat huolta omista asioistaan ja tuntemattomille ei puhuta.

Tosiaan aina ei muista mista on lahtenyt ja ketka kaikki on auttanu ihmista eteen pain siihen pisteeseen missa olet nyt. Voisinpas kiittaa nain julkisesti ihan jokaista ihmista jonka kanssa olen sanaakaan vaihtanut koska aina niista oppii jotain vaikkei se heti tuntuisikaan mitenkaan merkittavalta. Jokainen ihminen vaikuttaa itseesi jollain tapaa.

Menipas syvalliseksi mietteiksi. Mutta kenellakaan ei ole mitaan menetettavaa jos olet ystavallinen kaikille, tervehdit vastaan tulijaa lenkkipolulla, kehut jonkun tyylia, ihan mita vaan silla saa monesti toiselle ja itsellekkin hyvan mielen ja parhaimassa tapauksessa jopa uuden ystavan.

 Sen voin kertoa jo nyt etta tamakin reissu kasvattaa minua ihmisena todella paljon. Anna menna ei ystavallisyydessa ole mitaan menetettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti